av Laila | mars 23, 2009  

Ingen får mene noe annet enn SV

Utrolig, men sant!  De siste tre årene har SV i regjering bidratt til å avvikle eller redusere ideelle institusjoner innen rus, barnevern og psykiatri. Nå er turen kommet til friskolene. Alt skal heretter skje i det offentliges regi. Å ha andre meninger enn SV, det er farlig det, visstnok……..begrepene mangfold, valgfrihet og personlig verdigrunnlag betyr ingenting. Går det an å bli mindre tolerant enn dette?

 

 

Snakk om toleranse!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

SV har vært mer kostbart for Norge enn U-hjelpen!

Ved en rekke vedtak i den senere tid har de effektivt satt seg utenfor et fremtidig regjeringssamarbeid. Så enten blir det i nær fremtid et seminar på hvordan man spiser kameler på tvers (uten saus), eller også forsvinner de ut av Stortinget.

Kan det være mulig at de allerede har innsett at folket har en annen oppfatning enn SV på en rekke kljerneområder?

Heldagsskole? Man vil oppdra våre yngste til gode sosialister i pakt med Lenin og Marx’s lære? Foreldre skal helst ikke ha for mye tid sammen med sine barn?

Og det vil de finansiere med våre felles skattemidler? De som stemmer SV ved neste valg må være ytterst livsfjerne idealister uten rot i virkeligheten og burde kanskje mentalundersøkes!

Forby bensindrevne bilder fra 2015 er et annet håpløset forslag. Norge hjem fra Afghanistan (les “ut av Nato”) er et annet.

Nei til oljeindustri i Nordland er et tredje. Skjønner ikke SV at landsdelenh trenger noe mer ennn fiskeindustri?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Toleranse er vel ikke et ord som assosieres med KrF heller. Spesielt i forhold til abortspørsmålet, livssynsspørsmål, homofiles rettigheter er det lite toleranse å spore… KrF og FrP er rett og slett to alen av samme stykke – bare at FrPerne sier rett ut det KrFerne tenker…

Jeg skulle ønske det fantes ærlige og oppriktige politikere, som sa hva de faktisk mente, og ikke pakket alle meninger inn i en ull av ord og formuleringer som ikke skal støte noen og ikke skal være politiske ukorrekte.

All honnør til SV som sier det de mener – og står for det! Der er det mange, spesielt KrF, som har noe å lære. Hva med begynne å kalle kontantstøtten for det den egentlig er? Valgfrihet? 3300 kroner måneden gir ingen valgfrihet. Det er lommepenger til mødre som er hjemme. Det er en belønning til de mødrene som uansett ville valgt å være hjemme med barna sine. Og så lenge kvinner tjener 80% av det menn tjener i Norge, så er dette en ordning som går direkte på kvinnene.

Ta bladet fra munnen og si det dere egentlig mener! Kall en spade for en spade, ikke en innretning med flere forskjellige bruksområder, deriblant er det mulig å grave med den…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00